Humanitarna zabava u Sydneyu za žrtve poplava

Hrvatsko humanitarno društvo NSW koja je prije koji tjedan osnovano sa ciljem što učinkovitije pomoći poplavljenima u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini organiziralo je humanitarnu zabavu 21. lipnja 2014., u subotu, u klubu “Kralj Tomislav” na kojoj su nastupili folkorna društva “Domovina” te “Zagreb” iz Wollongonga, a uživo su nastupili glazbeni sastavi “Plavi”, “Prva liga”, te “Sto na sat”.

Sve okupljene pozdravili su ravnatelj “Kruha Sv. Ante” iz Sarajeva fra Joso Oršolić te fra Ivo Tadić župnik Hrvatskog katoličkog centra iz Wollongonga koji je prisutne obavijestio da je do te večeri prikupljeno oko $160 000 pomoći za poplavljene a akcija se nastavlja i sljedećih nekoliko tjedana. U dobro ispunjenoj dvorani medju nekoliko stotina ljudi prisutni su mogli razgovarati, družiti se, te zabaviti, a i donirati pomoć za najugroženije poplavama pogodjene ljude i krajeve u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj.

Tekst i fotografije: Boka CroPress (tjednik australskih Hrvata)

  • ST. JOHN PARK I TIJELOVO-BRAŠANČEVO U SYDNEYU ST. JOHN PARK I TIJELOVO-BRAŠANČEVO U SYDNEYU
  • Akcija prikupljanja pomoći po Australiji se nastavlja Akcija prikupljanja pomoći po Australiji se nastavlja
  • AUSTRALIJA POMAŽE HRVATIMA I SVIM LJUDIMA BOSNE I HERCEGOVINE AUSTRALIJA POMAŽE HRVATIMA I SVIM LJUDIMA BOSNE I HERCEGOVINE
  • Dani Kruha svetog Ante u Australiji Dani Kruha svetog Ante u Australiji
  • DANI KRUHA SV. ANTE U AUSTRALIJI DANI KRUHA SV. ANTE U AUSTRALIJI