Nastavlja se rad Udruge Hasićani

Prije nekoliko dana (u srijedu 11.04.2018.), u Hasiću je održana sjednica Udruge Hasićani, na kojoj je za predsjednika Udruge izabran Vladimir Blažanović. Tim povodom, novoizabrani predsjednik poslao je priopćenje, koje objavljujemo u cijelosti:

Dragi Hasićani,

želim vas izvijestiti da smo prije nekoliko dana održali sjednicu Udruge Hasićani. Glavni cilj nam je bio nastavak rada Udruge, što je i istaknuto u izlaganjima svih nazočnih, među kojima i dosadašnjeg predsjednika Marinka Kljajića.
Pošto sam bio predložen i jednoglasno izabran za novog predsjednika Udruge, želim se zahvaliti svima onima koji su u proteklom periodu dali svoj doprinos u radu naše udruge.
Sljedeću izborno-izvještajnu skupštinu organizirati ćemo u vrijeme božićnih blagdana.
Nadam se i vjerujem da ćemo željom i ljubavlju prema našem voljenom Hasiću ostvariti dobre rezultate.

Pozdrav iz Hasića!

Vladimir Blažanović

Podsjetimo se: Udruga Hasićani osnovana je 12. kolovoza 2010. godine, sa sjedištem u Donjem Hasiću. Osnivači Udruge bili su Marinko Kljajić, (koji je ujedno bio i višegodišnji predsjednik Udruge), Ružica Katić, Jozan Katić, Vladimir Blažanović i Ivica Antunović. U osam godina postojanja Udruga je dala neizmjeran doprinos obnavljanju života u Hasiću, prije svega kroz organiziranje nogometnih turnira na kojima se svake godine okuplja, susreće i druži veliki broj Hasićana.