Izvršena primopredaja dužnosti predsjednika Savjeta MZ Donji Hasić

Izvršena je primopredaja dužnosti predsjednika Savjeta mjesne zajednice Donji Hasić. Novoizabrani predsjednik Savjeta je Luka Mikić.

Piše: Željko Brandić

U prostorijama škole u Donjem Hasiću početkom godine izvršena je primopredaja dužnosti predsjednika Savjeta mjesne zajednice Donji Hasić od strane Mije Brandića, koji je predsjednički mandat obnašao posljednjih 4 godine, novoizabranom predsjedniku Luki Mikiću.

Tom prigodom bivši predsjednik Savjeta MZ čestitao je novoizabranom predsjedniku, te je još jednom ponovio kako je spreman pomoći u svim budućim projektima. Prisutne je upoznao s tekućom problematikom sela, ukratko je podsjetio na započete projekte, a na kraju podnio je i financijsko izvješće svog četverogodišnjeg mandata (cjelokupno izvješće u PDF formatu nalazi se ispod ovog teksta).

Novi predsjednik Mikić zahvalio se dosadašnjem predsjedniku, zahvalu je uputio i biračima koji su mu dali glas te napomenuo kako će preuzeti i nastaviti sve započete projekte, a prioritet će imati započeti projekt uređenja prostora oko arterca.