Donatorski susret Hasićana u Beču

Piše: Željko Brandić

Na donatorskom susretu Hasićana koji žive i rade u Beču, održanom u nedjelju 28.1.2018. godine u Posavskom domu, okupilo se dvadesetak Hasićana. Druženje je proteklo u ugodnom raspoloženju, uz smijeh i radost okupljenih.

Cilj susreta bio je prikupljanje novčanih sredstava za potrebe MZ Gornji i Donji Hasić, prije svega za vraćanje duga nastalog u realizaciji projekta izgradnje i adaptacije svlačionice na igralištu. Dug prema izvođačima radova, kako se može vidjeti iz ovog »financijskog izvješća (PDF), je 4.805,19 KM (oko 2.464,20 EUR), a dosad (stanje na dan 05.02.2018.) se uspjelo prikupiti 2.540,00 EUR za vraćanje nastalog duga.

Pomoć u prikupljanju novčanih sredstava za vraćanje duga dali su:

Prikupljeni novac bit će predan predsjedniku i blagajniku MZ Donji Hasić (Luki Mikiću i Jozi Brandiću), a izvješće o primopredaji, koju će u utorak 6.2.2018. obaviti povjerenik MZ za područje Austrije Ilija Meščić Buki, bit će objavljeno na ovim stranicama.

I na kraju, ono najvažnije:

Ovakva i slična druženja planirana su i u narednom periodu. Naime, na susretu je naglašena potreba za što češćim okupljanjem Hasićana, pa je dogovoreno da sljedeći (neobvezatni, dakle ne donatorski) susret bude u nedjelju 18.2.2018. godine, ponovno u prostorijama Posavskog doma (1150 Wien, Schwendergasse 16), sa početkom u 18 sati.

Vezano za ovaj članak: